RSS

Pages

Monday, 1 November 2010

Aik? Org len Baru Nak Tido.. Awak Pulak Baru Bangun??


Heheheh..


Sy baru 1/2 jam bangun tido.. adeihh!! Apsal tido awai sangat?? mrmm.. tu la.. ni kul berapa nak tido semula nie.. Sy ingat sy tadi lelap kejap jer.. rupanya?? bangun2 jer.. umah dah macam tongkang pecah.. huby keluar.. mcm biasa la.. 


Makanya, anak2 pun dengan senang hatinya la "kemas umah" dengan jayanya.. hadoyaiiii!!.. Sy pun mintak la si kakak ngan si adik kemas sama2.. Mrmm.. camni la sy bila musim pms, cepat jer mata nak lelap.. tapi seyes arini sy letih lain macam je.. dari siang tadi sebenarnya.. Nasib baik kami skrg dah jarang makan malam.. tadi sebelum maghrib ada gak tanya huby nak makan tak, huby kata tak nak so, tak pe la.. tu yg sy layan mata baik punyer.. heheh..



K la.. bunyi cam huby dah balik jer.. awainyer dah balik.. selalunya.. kurang2 pun jam 11.00 lebih.. stop dulu.. daaaaaaaaaaaaaa..





19 comments:

mamawana said...

aslkum..

sedapnyer layan mata...bangun2 kerja umah menimbun cam mama gak...

wahida said...

ena!!! mana blog ena!!!

oo, tu yg ena invite aku tu..baru faham..

~izan~ said...

akak..knp izan klik link invitation blog akak dah tak valid...camner nk g blog akak tu.. =(

~aSHa~ said...

1st nak ckp...wow wow wow...cantiknye umah...sejuka mata memandang..ena dpt mana background ni...nice betul...

~aSHa~ said...

musim pms...pms tu apa

Juliet_iRa~" said...

hee..

penat kan..

sy pms pon camtu..

blm kahwin lagi ni..:))

Ros said...

Salam ziarah,

Kak Ros pun nak tau jugak ni...musim Pms tu apa..?

NzA said...

laaaaa....patutlah dh bbrapa hari ni nk msk blog ena xleh..rupanya ada blog baru...knapa dgn blog lama?????

♥MAMASYAZA♥ said...

ina...windunye kat ini, rupanya ada umah baru ekkk. akak tak tau, cantik umah baru, berseri seri

Ardini Humaira said...

akak.. update tau :D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na..mana blog mung??? if dah private invitela teman

roslina.muhamad@gmail.com

hajarus said...

k.ena... hjr windu nak bc n3 akak...

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Adlina Husaini said...

eh ena, dah berubah wajah?? eh..mana blog purple dulu??

Adlina Husaini said...

salam ena ^_^

ieda said...

eh eh .. mcm x percaya nie blog ena ke .. akak masuk nie bila tgk link ena di blog rakan2 ..

ermm dah lama ena x mai umah akak .. tu yg x hinggat nak singgah

umah baru kan ena ..
cantikkk suke warna .. ala2 garden gituuu !!! :)

eiyzniey said...

Hee..best kan tdo .
Tmbh2 time ujan.
:)

ieda said...

hurmm kerja2 rumah nie dikk
x pernah habis kann :)

Cho Zila said...

kalau tidur awal memang susah gak.. memang mata nak lelap nak buat camnerkan...